maandag, januari 08, 2007

In de rapte...

...want ik ben moe. Bij dokter Peers geweest. Alles OK. Meniscusprobleem is voorbij. Maar wel slaptitude in mijn linkerbovenbeen omdat ik dat zo lang gespaard heb. Als ik daar vollen bak mee ga lopen zal ik kraakbeenproblemen krijgen. Dus: krachttrainen ter linkerzijde. Dat wil zeggen: niet alleen lopen, ook geregeld fietsen. En liefst met een beetje een te groot verzet. Maar nu slapen.

Labels: ,

10 Comments:

Blogger Pink Lady said...

Dokter Peers is een krak! (en dat zeg ik niet gewoon omdat ik er over drie weken examen van heb) Dus goed luisteren naar deze ongelofelijk intelligente maar ook charmante en mooie man!

09 januari, 2007 00:27  
Anonymous Anoniem said...

Zijn er ook niet andere krachtoefeningentjes? Bijvoorbeeld met een klein gewichtje aan je linkerbeen semi gaan liggen (lees: vanaf je bekken schuin omhoog en je benen dus plat op de grond) om vervolgens turnoefeninen te doen. Je weet wel, oefeningen zoals ze ze bedenken in de school: 10 sec je been laag boven de grond houden zodat je gewichtjes de grond niet raakt, 3x10 keer naar links bewegen (wel net boven de grond natuurlijk) en ga zo maar verder. Of is het te belastend voor de knie? Ik herinner me dat ik het gekregen heb om mijn bovenbeenspieren te versterken zodat mijn knie een beetje werd ontlast...

09 januari, 2007 08:29  
Anonymous Anoniem said...

@ pink lady: hihi
Koen, misschien moet je dan naast een foto van Herman Van Rompuy en Radio1-op-zijn-kop ook maar een foto van dokter Peers aan je blog toevoegen ;-)

09 januari, 2007 10:02  
Anonymous Anoniem said...

Fijn dit te horen Koen.. Denk je de 20k van Brussel nog te halen dit jaar ?

09 januari, 2007 14:38  
Anonymous Anoniem said...

Koen,
Heeft dokter Peers ook gezegd wat die kraakbeenproblemen kunnen zijn. Ik heb soms last van "krakend" heu kraakbeen, maar mijn sportdokter zegde dat dat niet ernstig was. Dit manifesteert zich na wat fietsen. Met lopen durf ik nog niet goede te beginnen wegens vrees voor pijnlijke knieën (maar... ik heb wél al loopschoenen en het boek Marathon gekocht).

09 januari, 2007 14:40  
Anonymous Anoniem said...

@alain
boeken helpen je niet veel
alleen mensen die ingewijd zijn in these matters
kine's dokters
ea
laat een kine die ervaring heeft en geen trunte is helpen belissen

zelfde raad aan koen fillet
speel nooit of te nooit zelf dokter

aan de lijve ondervonden

beste koen cave e non exagere

LV

09 januari, 2007 16:21  
Anonymous Anoniem said...

"maar nu slapen" toch geen winterslaap?

11 januari, 2007 09:57  
Anonymous Anoniem said...

De Koen is in slaap gevallen (of zoals in de zomer, verkeerd gereden)
En nog geen podcast.
Heb er gisteravond in de auto 1 beluisterd (vol met bloopers zoals het Openbaar Kunstgebit euh.. bezit): wat vroeger een saaie autorit was, is nu dankzij de podcast een leuk onderdeel vd dag geworden. Bedankt Koen (hoor je ons?)

11 januari, 2007 21:20  
Blogger souldier said...

Deze reactie is verwijderd door de auteur.

11 januari, 2007 22:14  
Anonymous Anoniem said...

Sorry Koen, podcast = vrijdag hé; toen ik dit schreef = donderdag.

12 januari, 2007 15:42  

Een reactie posten

<< Home