maandag, februari 27, 2006

Het trainingsprogramma deze week.

Vandaag 35 minuten, woensdag 30 en zaterdag 45 minuten lopen. En daarnaast uiteraard aquajog en fitnessen. Het loopvolume, euh, loopt op deze week. En dat moet, want 12 maart nadert. Dat is de dag waarop we, in aanwezigheid van een cameraman, voor het eerst een vol uur zullen lopen. En er zal gemeten worden hoever we in dat uur geraken. Wellicht wordt het dan mogelijk om in te schatten welke tijd realistisch is in New York.

3 Comments:

Blogger Marnix said...

Beste Koen,

De ene maakt eerst een weblog en besluit dan om een marathon te lopen, een andere loopt eerst marathons en gaat dan een blog maken.
13 marathons heb ik ondertussen gelopen maar bij het lezen van je blog kreeg ik zin om voortaan ook een blogje te maken waarin ik vanaf nu nauwgezet mijn doen en laten (wat het lopen dan toch betreft) zal noteren.
Veel succes bij je voorbereiding. Neem gerust een kijkje op mijn blog : www.42195meter.blogspot.com

marnix.callewaert@gmail.com
www.beisbroeklopers.blogspot.com

27 februari, 2006 22:17  
Blogger Johan said...

ik vond dat ook altijd plezant om trachten de eindtijd van de marathon te berekenen met allerlei formules. Nu doe ik dat niet meer. Beetje gefustreerd. Ik loop te traag voor die formules.

27 februari, 2006 23:31  
Anonymous Anoniem said...

Allerhande calculators vind je ook op:

http://www.sport.be/running/ing/2005/nl/tips/

Voor wie z'n BMI wil berekenen, de tijden die je kan halen en de verschillende trainingssnelheden.

Een logboek aanmaken op de site is ook leuk. Daar kan je gewoon bijhouden hoeveel je loopt. De site houdt dan bij hoeveel calorieën je daarbij hebt verbrand, omgerekend in pintjes, hamburgers en Magnum-ijsjes. Een erg leuke statistiek om te raadplegen de week voor de marathon (tegen dan zit je in de buurt van de 200 Magnums schat ik)

28 februari, 2006 09:01  

Een reactie posten

<< Home