zondag, december 04, 2005

Nat.

Danku sponsor


Ik heb even staan wachten aan het achterpoortje van de tuin. Er reed een auto door de straat en iemand liet zijn hond uit. Ik wil niet gezien worden. Waarom zijn sportpakjes zo kleurig en opvallend? Geel in mijn geval. Danku sponsor, maar grijs was ook goed geweest. Zéér onwennig aan mijn eerste echte training begonnen.

Twintig minuten fietsen is de opdracht, aan een rustig tempo, nooit buiten adem geraken. Het regent, maar vreemd genoeg deert dat niet. Mijn dynamo pakt niet als mijn banden nat zijn.

Nog kleine ergernisjes: het is nog niet eens Sinterklaas geweest en er bengelen al van die gruwelijke kerstmannen aan de gevels. Eén mevrouw knikt, ik denk dat ik in haar ogen een blik van verstandhouding lees, alsof ze weet waarmee ik bezig ben. Misschien leest ze deze weblog. Dag mevrouw.

Het gaat lekker, ik maak er drie kwartier van. Overtrainen, kan dat? In elk geval: ik merk dat ik er goesting in heb. Jammer dat het voorlopig tot fietsen beperkt moet blijven. Donderdag weer naar Leuven voor een gesprek met de diëtiste, de bewegingspsycholoog en de coördinator.

Is er iemand geïnteresseerd in de muziek die tijdens de training voorbijgeshuffled kwam?
-Perfect day - Chris Whitley
-Fooled around and fell in love - Golden Smog
-Punky reggae party - Bob Marley
-Helpless - Neil Young
-I feel love - Donna Summer
-Nothing really ends - Tom Barman bij de VPRO. Een heel vroege versie van het nummer dat op 24 december bovenaan hoort te eindigen in "100 op 1" van Radio 1.

7 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Koen,
ik ben al direct fan van je weblog geworden, je staat bovenaan in ons balkje geprogrammeerd zodat ik je met 1 klikje bij de hand heb.
Have a nice day is misschien ook wel goed voor op de fiets daar word je meteen al goedgezind van.
I wish you many nice days...

04 december, 2005 23:49  
Blogger Marrek O'Polo said...

hoop dat je in je blog zo goed wordt als in je vroegere radio-werk, dan komt die marathon wel vanzelf...

04 december, 2005 23:57  
Anonymous Anoniem said...

Groot gelijk heb je wat die song van dEUS betreft. En zo'n zijsprongetjes maken van je verslagjes nog prettiger leesvoer. Alle respect Koen en hopelijk ben je op training gauw even vlot als aan het klavier :-)

05 december, 2005 08:40  
Anonymous Anoniem said...

...yeah...allright!!!...voor 't eerst gebruik gemaakt van links, zoals het een echte blogger betaamt...en kijk eens aan, de dames beginnen zelfs foto's te sturen, je bent aan het scoren Koen...ik voel 't...alles komt goe!

05 december, 2005 20:49  
Anonymous Anoniem said...

beste,

wanneer ik de morgen breek met een zacht gekookt ei ligt mijn kip er nog zuchtend bij,als troost eet ik er chocolade bij.
ik ren op trappen af op nieuwe schoenen die al een rimpeling laat vermoeden.
veel moed koen.

05 december, 2005 21:19  
Blogger fAntinool said...

Niet alleen de vooruitgang in de sport maar ook een schone muziektip. Wat wil een mens nog meer?

06 december, 2005 08:33  
Anonymous Anoniem said...

Hoi Koen,
Dankzij Bart Van Belle ben ook ik een regelmatige bezoeker van je blog geworden. Ik post deze reactie bij een oudere log, omdat het niet mijn bedoeling is reclame te maken op een weblog. Ik merkte dat je naam nog niet werd geregistreerd (koenfillet.be). Ik wil dit niet op voorhand doen om er dan achteraf geld aan te verdienen zoals sommige agenten dat wél doen. Je kan dit nu gratis doen op mijn site, en een url-forward instellen naar deze weblog (best leuk voor je fans). Je kan dit later altijd wijzigen naar een andere blog of andere webruimte.
Met jouw akkoord registreer ik het domein koenfillet.be op jouw naam en forward ik het naar jouw weblog. Je ziet maar. (het kost je dus echt waar niks, en na een jaar kan je het zonder probleem verplaatsen naar een andere agent van dns of gewoon stopzetten)
PS: als je dit gelezen hebt mag je het verwijderen (zoals ik al zei, ik wil jouw weblog niet misbruiken om er wat reclame te maken)
Groetjes en sterkte in de voorbereiding,
Kurt
info@iziweb.be

11 december, 2005 21:20  

Een reactie posten

<< Home